Últim taller a la biblioteca Astèrix!

Anul·lat!!

Aquest mes de maig, oferim un altre taller a la biblioteca, adreçat a tots els alumnes de l’escola acompanyats de les seves famílies. Es tracta de la cloenda del curs i per això aquest taller serà una mica especial: tenim la sort d’innaugurar la pintura mural que ens ha fet l’artista Joan Serra inspirat en les propostes de tots les alumnes de l’escola. Aquest taller girarà al voltant de l’obra d’art, remenarem el racó de contes artístics per acabar realitzant una activitat d’expressió plàstica.

Recordeu que aquests tallers es fan alguns divendres de 17 a 18h i tenen un cost simbòlic voluntari (mínim 1€), que a banda d’ajudar-nos a cobrir les despeses del propi taller, suposen una col·laboració directa en l’adquisició de nous llibres i contes per la biblioteca. De l’últim taller, vam recollir un total de 35€ de donatius, que també s’han destinat a comprar la pintura del mural que s’ha pintat a la biblioteca.                                                       IMG-20170519-WA0019

Així doncs, no us perdeu l’últim taller del curs!

TALLER A LA BIBLIOTECA DE L’ESCOLA

TÍTOL: LA BIBLIOTECA ASTÈRIX, UN ESPAI ARTÍSTIC!

DATA: DIVENDRES 26 DE MAIG DE 2017                 HORA: 17 a 18h

ADREÇAT A: TOTS ELS INFANTS DE L’ESCOLA ACOMPANYATS DE LES SEVES FAMILIES

PREU: VOLUNTAT (mínim 1€)

INSCRIPCIÓ PRÈVIA: cal que us inscriviu enviant un correu electrònic a ceipgranes@xtec.cat o trucant per telèfon al 938461752 i indicant el nom de l’alumne i el curs.

 

Anuncis