Us esperem a la festa-sopar de final de curs!!

Famílies, com cada any, celebrem la festa-sopar de final de curs! Enguany serà el proper divendres 9 de juny a les 20h.

La festa tindrà lloc al pati de l’escola i hi està convidada tota la comunitat educativa: alumnes, famílies, mestres, servei de neteja, equip de menjador… i tots els que amb energia i il·lusió contribuïm a millorar la nostra gran escola.

Cartell sopar_17Ja a partir d’aquest curs, s’organitza des de l’AMPA, amb un gran equip de pares i mares voluntaris i amb moltes ganes. Com sempre, no hi faltarà música i espectacle! Recordeu cadascú s’ha de portar el seu sopar amb plats i coberts.

Vosaltres porteu el sopar i nosaltres ens encarreguem dels gots, les taules, les cadires i les begudes ben fresques. Per tal de cobrir les despeses de compra i lloguer d’aquest material, el sopar té un cost de 2,50€ per persona (nens i nenes inclosos).

Podeu comprar el tiquet al despatx de l’Aurora (consergeria) a partir del proper dimarts 6 de juny i fins el dijous 8. Aquest, inclou el got commemoratiu amb el nou logo de l’AMPA que us donarà accés al sopar.

També com cada any us proposem fer, entre tots i totes, un buffet lliure de postres.

Així doncs, animeu-vos a portar la vostra especialitat!

I per últim, recordeu que tots els alumnes han de venir acompanyats d’un adult.

Us hi esperem a tots i totes!

Anuncis