Nou taller a la biblioteca Astèrix!

Comencem febrer amb un nou taller a la biblioteca, adreçat a tots els alumnes de l’escola acompanyats de les seves famílies.

Serà el proper divendres 2 de febrer a les 17  hores a la mateixa biblioteca de l’escola.

Com a primer taller del curs,  aquest taller serà una mica especial: després d’inagurar a finals de curs passat la pintura mural que ens ha fet l’artista Joan Serra inspirat en les propostes de tots les alumnes de l’escola, ara seran els nens i les nenes de l’escola qui faran un retorn artístic com agraïment a Joan Serra

Aquest taller girarà al voltant de l’obra d’art, remenarem pel racó de contes artístics per acabar realitzant una activitat d’expressió plàstica, acompanyats del Carlos, el bibliotecari de l’escola

Recordeu que aquests tallers es fan alguns divendres de 17 a 18h i tenen un cost simbòlic voluntari (mínim 1€), que a banda d’ajudar-nos a cobrir les despeses del propi taller, suposen una col·laboració directa en l’adquisició de nous llibres i contes per la biblioteca. De l’últim taller, vam recollir un total de 35€ de donatius, que es van destinar a comprar la pintura del mural.

                                                   IMG-20170519-WA0019

Així doncs, no us perdeu el 1er taller del curs!

TALLER A LA BIBLIOTECA DE L’ESCOLA

TÍTOL: LA BIBLIOTECA ASTÈRIX, UN ESPAI ARTÍSTIC!

DATA: DIVENDRES 2 DE FEBRER                 HORA: 17 a 18h

ADREÇAT A: TOTS ELS INFANTS DE L’ESCOLA ACOMPANYATS DE LES SEVES FAMILIES

PREU: VOLUNTAT (mínim 1€)

INSCRIPCIÓ PRÈVIA: cal que us inscriviu enviant un correu electrònic a ceipgranes@xtec.cat o trucant per telèfon al 938461752 i indicant el nom de l’alumne i el curs.

 

Anuncis