Xocolatada solidària

Aquest divendres, dia 14 de febrer a les 16:30, xocolatada solidària per berenar per tothom (coincidint amb el taller de disfresses de Carnestoltes)!!

Des del Granés ens sumem a la xocolatada solidària multitudinària que organitza l’Hospital Sant Joan de Deu, en motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil, que és el 15 de febrer, per recaptar fons per la Investigació d’aquesta malaltia i per conscienciar sobre la importància dels reptes als que s’enfronten els nens i adolescents amb càncer i les seves famílies.

Sabíeu que actualment un 20% de nens amb càncer no superen la malaltia i el 80% es curen però a vegades amb seqüeles importants? És molt important que tots els nens en qualsevol lloc del món tinguin accés a un diagnòstic precís i precoç i puguin rebre un tractament eficaç.

Us hi esperem a tot@s!!!!!