CASALETS

Casalet 20 de maig 2019

Tots els centres públics poden establir quatre dies de lliure disposició distribuïts pels tres trimestres sense coincidir amb dies festius en l’àmbit laboral.

Per tal de compatibilitzar els dos móns, el laboral i l’educatiu, posem a la vostra disponibilitat tallers durant tot el dia on els nens i nenes podran portar a terme diverses activitats lúdiques i creatives a més de compartir amb els seus companys una estona agradable de lleure. Creiem en el joc lliure on podem treballar l´espontaneïtat, relacions socials, l’autonomia, etc. on el principal objectiu serà fomentar un desenvolupament integral dels alumnes. També proposarem diferents activitats dirigides i classificades segons l’edat i per temàtiques on els infants podran agafar eines per treballar l´empatia, solidaritat, respectes pels torns, etc.

Els beneficis psicopedagògics els portarem a terme amb fitxes de seguiment per valorar i millorar les activitats proposades.

L’espai, proposat conjuntament entre l’AMPA de l’escola Dolors Granés, el seu equip Directiu i Temps Teu, és obert a tots els nenes i les nenes de Cardedeu.

 

 

Recordeu que estan oberts per a totes les famílies de la vila.

Trobareu tota la informació a la web de Temps Teu.

 

DADES DE CONTACTE

 Mail: tempsteu@gmail.com

Telèfon: 671284618

Anuncis